U bent hier > Home > Onze waarden

Diëtetiek

Zeker voor de zorgsector geldt dat een verantwoorde maaltijd in de eerste plaats voldoet aan de strengste eisen met betrekking tot voedingswaarden en diëtetiek. Met het oog daarop heeft Chef Martin een eigen diëtist in huis. Deze expert in gezonde voeding is ook volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends en adviseert chef-kok Jurgen Versluis en zijn team bij het samenstellen van nieuwe recepturen. Als klant van Chef Martin kunt u ook direct een beroep doen op onze diëtist voor deskundige informatie en advies.

Platform voor diëtisten

Om recht te doen aan de verschillen in regels per instelling heeft Chef Martin een speciaal platform in het leven geroepen voor diëtisten van zorgklanten. Zo kunnen we bijvoorbeeld samen kijken naar de beste manier om te beantwoorden aan bepaalde normen. Klanten kunnen het platform gebruiken om wensen kenbaar te maken met betrekking tot nieuwe maaltijden die Chef Martin zou kunnen ontwikkelen. En als we zelf nieuwe ideeën hebben, vragen we via het platform wat de diëtisten ervan vinden.

Vraag het onze diëtist
Heeft u vragen over de maaltijden van Chef Martin of diëtetiek in het algemeen? Dan kunt u hier rechtstreeks contact opnemen met onze diëtist Ira van der Plas.

AH thuismaaltijden

Even kennismaken: diëtist Ira van der Plas

Jaren geleden werkte ze al eens als stagiaire bij Marfo, het moederbedrijf van Chef Martin. In het k...

sidebar-img