U bent hier > Home > Actueel

Bezoek ons op de ZorgTotaal Beurs

Ook in 2019 staan wij op de ZorgTotaal beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Deze vakbeurs voor foodprofessionals uit de zorgsector vindt plaats van dinsdag 12 maart tot en met donderdag 14 maart '19 (dagelijks van 09.30u tot 16.30u). U vindt Chef M... Lees verder >



CHEF MARTIN: Als beste getest, consumentengids september 2018

Voor mensen die het belangrijk vinden om gezond te eten, zijn de maaltijden van Chef Martin de beste keuze. Dat is deze maand gebleken uit een onafhankelijke test van de Consumentenbond. In deze test werden de verschillende ‘Tafeltje-Dekje’-service... Lees verder >



Marfo en Frigilunch bundelen krachten

Op 30 december jl. hebben Marfo Food Group uit Lelystad  (NL) en Frigilunch N.V. uit Veurne (B) de gesprekken afgerond met betrekking tot het samengaan van beide ondernemingen. Frigilunch wordt hierbij onderdeel van Marfo Food Group Holding. Vol... Lees verder >



Chef Martin op RTL4!

Zaterdag 14 januari is Chef Martin te zien in het programma ‘Mijn Leven Mijn Gezondheid’ van RTL4. In deze uitzending zullen Pascal Jalhaij (Executive Chef R&D bij Marfo) en Robbert Jan van der Ent Braat (Manager Facilitair bedrijf Reinier de G... Lees verder >



Voor elk moment iets lekkers

Patiënten in ziekenhuizen kampen vaak met een gebrek aan eetlust. Dit probleem kan deels worden ondervangen door naast de reguliere maaltijden allerlei lekkere extraatjes aan te bieden die de hele dag door beschikbaar zijn. Vanuit deze gedachte ontwikkeld... Lees verder >



Marfo gekozen tot Toponderneming 2016

Marfo mag zich voor 2016 de absolute Toponderneming van Flevoland noemen. Wij kregen deze eervolle titel toegekend door de Stichting Flevopenningen, die elk jaar op zoek gaat naar de best presterende ondernemingen in onze provincie. Bij de twaalfde editie van ... Lees verder >



Vierdaagse-maaltijd voor CWZ Nijmegen

De Vierdaagse van Nijmegen bestaat 100 jaar. Om dit jubileum extra luister bij te zetten, presenteert het Nijmeegse Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) zijn patiënten een speciale Vierdaagse-maaltijd. De maaltijd werd ontwikkeld door Chef Martin, de maal... Lees verder >



Hospitality Managers enthousiast over Chef Martin Mini Symposium

Op maandag 13 jongstleden verwelkomde Chef Martin veertig genodigde hospitality managers van ziekenhuizen op de SS Rotterdam in Rotterdam. Deze dag, omgedoopt tot het Chef Martin Mini Symposium, was georganiseerd om goede en langdurende relaties van Chef Marti... Lees verder >



Havenziekenhuis kiest voor maaltijden Chef Martin

Chef Martin gaat de warme maaltijden in het Havenziekenhuis in Rotterdam verzorgen. In dit ziekenhuis worden voortaan maaltijden aangeboden volgens Chef Martins Roomservice à la carte-concept. De ondertekening van de overeenkomst vond plaats op 25 april... Lees verder >



ZGT kiest voor maaltijden van Chef Martin

Op 24 november jongstleden legde ZGT (Ziekenhuisgroep Twente) de warme maaltijdvoorziening officieel in handen van de gespecialiseerde aanbieder Chef Martin. Voortaan worden op de beide ZGT-ziekenhuislocaties maaltijden aangeboden volgens Chef Martins Roomserv... Lees verder >



‘Vermeer-maaltijden’ uitgebreid in het nieuws

Op 3 november jongstleden was de officiële perspresentatie van ‘De heerlijckheden van Vermeer’: vier bijzondere gerechten waarvoor topchef Pascal Jalhay, creatief brein van Chef Martin, zich liet inspireren door doeken van Johannes Vermeer. De... Lees verder >



Exclusieve maaltijden in de sfeer van Vermeer

Een ziekenhuismaaltijd als een schilderij van een Hollandse meester? Bij Reinier de Graaf kan het. Het Delftse ziekenhuis viert zijn nieuwbouw met onder meer ‘De heerlijkheden van Vermeer’: vier exclusieve  maaltijden, geïnspireerd op ber... Lees verder >



“Dit smaakt geweldig!”

Mevrouw Hennie Huisman, wethouder Culinaire Zaken van Texel, reisde gisteren met 25 ouderen uit het Texelse verzorgingshuis Gollards naar het vasteland voor een bijzondere bijeenkomst. Bij het Gemini Ziekenhuis in Den Helder kreeg het gezelschap een proeverij ... Lees verder >



Bij Gelre ziekenhuizen verspilling naar nul

Voedselverspilling − of beter gezegd, het terugdringen ervan − is een thema dat in de hedendaagse zorg veel aandacht krijgt. Zo ook bij Gelre ziekenhuizen, dat vorig jaar koos voor Roomservice à la Carte van Chef Martin. Het concept werd in ... Lees verder >



Gelre ziekenhuizen kiest Chef Martin

In navolging van een groot en groeiend aantal ziekenhuizen, kiest ook Gelre Ziekenhuizen voor het Roomservice à la carte-concept van Chef Martin. Patiënten van Gelre Apeldoorn en Gelre Zutphen bestellen hun maaltijden nu à la carte.Op 18 feb... Lees verder >



Nieuw: Roerei van Chef Martin

Bij uw instelling speelt gastvrijheid een centrale rol. En een goed ontbijt is een mooi middel om u op dit gebied te onderscheiden. Met het oog daarop heeft Chef Martin een smakelijk roerei voor u ontwikkeld. Ideaal als aanvulling of SNAQ Het roerei van Chef ... Lees verder >



Nieuw: Minigerechtjes

Speciaal ontwikkelde tussendoortjes Gebrek aan eetlust bij ouderen en patiënten is een bekend verschijnsel. Met het oog daarop is het assortiment van Chef Martin uitgebreid met een nieuwe categorie: Minigerechtjes. Heerlijke tussendoortjes, speciaal ontw... Lees verder >



Bezoek ons op de ZorgTotaal beurs in Utrecht

Ook in 2019 staan wij op de ZorgTotaal beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Deze vakbeurs voor foodprofessionals uit de zorgsector vindt plaats van dinsdag 12 maart tot en met donderdag 14 maart '19 (dagelijks van 09.30u tot 16.30u). U vindt Chef Martin in hal 7 ... Lees verder >



AH thuismaaltijden