U bent hier > Home > Onze oplossingen

Roomservice à la carte

Roomservice à la carte van Chef Martin is een oplossing die een ruime keuze in geportioneerde maaltijden omvat, van zeer toegankelijk tot iets luxer. U stelt zelf uw eigen menucycli samen, waarbij wij u uiteraard graag adviseren. Zo kunt u uw cliënten een passend à la carte-menu aanbieden, met bijvoorbeeld dagelijks keuze uit 10 tot wel 15 hoofdgerechten. Daarbij kunt u inspelen op diverse dieetwensen, zoals licht natriumbeperkt, zonder toevoeging zout en allergenenvrij. Ook vegetarische en halal-gecertificeerde maaltijden behoren tot het assortiment. Naast de maaltijden zelf levert Chef Martin aantrekkelijke gepersonaliseerde menukaarten die de positieve beleving nog sterker maken.

Snelheid en flexibliliteit

Een zeer sterk punt van Roomservice à la carte is het feit dat u voor uw cliënten de tijd tussen menukeuze en consumptie sterk kunt verkorten. Wanneer u werkt met afdelingspantry’s, kunnen maaltijden op elk gewenst moment worden besteld en kan de tijd tussen keuze en consumptie zelfs worden teruggebracht tot minder dan 45 minuten.

In de praktijk 

Onze culinair adviseurs stellen de regenereerapparatuur voor u in. Dat betekent dat het regenereerproces zo optimaal mogelijk verloopt. Medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de warme maaltijdvoorziening worden ook geschoold, zodat uw patiënten elke dag een mooie en smakelijke maaltijd op de juiste temperatuur krijgen voorgeschoteld. Doordat wordt gewerkt met vriesverse maaltijden, die lang houdbaar zijn en op bestelling worden geregenereerd, zal er nauwelijks sprake zijn van waste. 

AH thuismaaltijden