U bent hier > Home > Onze oplossingen

Thuismaaltijden

Speciaal voor thuis biedt Chef Martin heerlijke en gezonde gerechten die de gebruiker eenvoudig zelf op het gewenste moment kan verwarmen, in zowel oven als magnetron. Er is keuze uit ruim 100 verschillende gerechten, passend bij alle soorten eetwensen en diëten. Waar mogelijk voldoen onze thuismaaltijden aan de normen en eisen van 'het Groene Vinkje' (minder suiker, zout en verzadigd vet, meer vezels, vitamines en mineralen). Veel van de maaltijden zijn ook in te zetten binnen licht natriumbeperkte en/of energie- en vetbeperkte diëten.

Snel besteld
Al onze thuismaaltijden worden vriesvers geleverd, dus veilig en lang houdbaar. En bestellen kan gewoon bij Albert Heijn. Daar kunnen ook meteen alle andere boodschappen worden besteld. De order wordt op de gewenste dag bezorgd, bij uw instelling of bij uw cliënt.
Ga voor het complete assortiment naar www.ah.nl/producten/merk/chef-martin

Meer weten?
Bent u een zorginstelling en wilt u uw cliënten thuis ook volop variatie bieden met de maaltijden van Chef Martin? Klik hier voor nadere informatie en/of een vrijblijvend gesprek met Chef Martin over de mogelijkheden.

AH thuismaaltijden