CHEF MARTIN: Als beste getest, consumentengids september 2018

Voor mensen die het belangrijk vinden om gezond te eten, zijn de maaltijden van Chef Martin de beste keuze. Dat is deze maand gebleken uit een onafhankelijke test van de Consumentenbond. In deze test werden de verschillende ‘Tafeltje-Dekje’-services met elkaar vergeleken door een expertpanel.

 De consumentenbond liet van de acht grootste aanbieders vijf maaltijden testen. Chef Martin scoort het beste op gezondheid (samenstelling en voedingswaarde). Verder blijkt dat Chef Martin het meest tegemoet komt aan mensen met een speciale (dieet-)wens of allergie.

Van de acht aanbieders die met elkaar zijn vergeleken, heeft Chef Martin als enige de service waarbij zelf de bezorg dag kan worden gekozen. Dit doordat de boodschappendienst van Albert Heijn onze maaltijden langsbrengt. Met zes bezorgdagen per week is Chef Martin bovendien de meest flexibele dienst.

Uiteraard zijn wij, als Chef Martin, trots op de uitslag van deze test. Natuurlijk blijven wij altijd werken aan verbetering. Chef Martin wil de gezondste en ook lekkerste keuze blijven.

 Bestel onze maaltijden HIER