Nieuw: Minigerechtjes

Speciaal ontwikkelde tussendoortjes
Gebrek aan eetlust bij ouderen en patiënten is een bekend verschijnsel. Met het oog daarop is het assortiment van Chef Martin uitgebreid met een nieuwe categorie: Minigerechtjes. Heerlijke tussendoortjes, speciaal ontwikkeld voor mensen met eetlustproblemen. Rijk aan energie en eiwitten en uitstekend te verdelen over meerdere eetmomenten per dag.

Het belang van gezond en voldoende eten
Bij veel ouderen neemt de eetlust sterk af naarmate de jaren vorderen. Maar ook voor mensen die een behandeling wegens ziekte ondergaan, is eten vaak een hele opgave. En dat terwijl juist in dit soort situaties gezond en voldoende eten zo belangrijk is om krachtverlies en ongewenst gewichtsverlies te voorkomen.

Verantwoorde gerechtjes
Het beste middel om ervoor te zorgen dat bewoners en patiënten bij gebrek aan eetlust toch voldoende voedingsstoffen binnen krijgen, is een energie-en eiwitrijk dieet dat bestaat uit kleinere porties, verdeeld over meerdere momenten van de dag. Door binnen zo'n dieet gebruik te maken van tussendoortjes in de vorm van verantwoorde gerechtjes, wordt de calorie-en eiwitinname gelijkmatiger verdeeld over de dag en is deze gemiddeld genomen hoger.

Het ideale alternatief
De reguliere producten die in veel instellingen als tussendoortje worden aangeboden, leiden in veel gevallen niet tot de gewenste aanvulling. Bovendien bevatten deze 'gewone snacks' vaak teveel suiker, verzadigd vet en/of natrium. De Minigerechtjes van Chef Martin vormen het ideale alternatief. Deze aantrekkelijk gepresenteerde hartige gerechtjes zijn geschikt voor de magnetron en voorzien van een disposable verpakking; ze vereisen dus nauwelijks handling.

Het bijzondere van Minigerechtjes:

  • In verschillende smaakcategorieën (Oriëntaals, Mediterraans en Hollands)
  • Relatief veel eiwitten en calorieën
  • Aantrekkelijke presentatie
  • Geschikt voor elk moment van de dag
  • Voldoen aan de eisen van de gemiddelde SNAQ verstrekkingslijst