Gelre ziekenhuizen kiest Chef Martin

In navolging van een groot en groeiend aantal ziekenhuizen, kiest ook Gelre Ziekenhuizen voor het Roomservice à la carte-concept van Chef Martin. Patiënten van Gelre Apeldoorn en Gelre Zutphen bestellen hun maaltijden nu à la carte.

Op 18 februari jongstleden hebben Gelre Ziekenhuizen en Marfo/Chef Martin hun samenwerking bekrachtigd met de ondertekening van een meerjarig contract. De handtekeningen werden gezet door de heren W.A.G. van Grimbergen (Directeur AOD) en A.A.M. Zuidgeest (Algemeen Directeur Marfo BV).

Ruime keuze
De invoering van het nieuwe maaltijdconcept betekent dat patiënten dagelijks, kort voordat zij gaan eten, vanaf een menukaart een keuze maken uit 16 gerechten. De gerechten variëren van Hollandse kost tot ‘wereldgerechten’. Daarnaast is er een ruime keuze in dieetmaaltijden en maaltijden voor mensen met kauw- en slikproblemen.

Gastvrijheidsbeleving
De heer Zuidgeest is ervan overtuigd dat het Roomservice à la carte concept voor Gelre Ziekenhuizen veel toegevoegde waarde met zich meebrengt: “Het is een impuls voor de gastvrijheidsbeleving. Wij weten inmiddels uit ervaring dat patiënten de grote keuzevrijheid zeer positief waarderen.”