Marfo en Frigilunch bundelen krachten

Op 30 december jl. hebben Marfo Food Group uit Lelystad  (NL) en Frigilunch N.V. uit Veurne (B) de gesprekken afgerond met betrekking tot het samengaan van beide ondernemingen. Frigilunch wordt hierbij onderdeel van Marfo Food Group Holding. 
Volgens directeur Arnold Zuidgeest van Marfo ontstaat door deze bundeling een innovatief en nog slagvaardiger bedrijf in de foodsector: “met deze samenwerking vergroten we het aantal marktsegmenten waarin wij actief zijn en verstevigen wij onze positie in de markt voor bereide maaltijden”. 
Directeur Anthony Botelberge van Frigilunch: “beide bedrijven excelleren in unieke culinaire kennis en de hoogste standaarden op het gebied van voedselveiligheid. Door de bundeling kunnen we kennis delen en krachtige synergie-resultaten ontwikkelen”.
 
Marfo en Frigilunch blijven beide onder eigen naam zelfstandig opereren. De nieuwe directie gaat bestaan uit Arnold Zuidgeest (CEO) en Anthony Botelberge (EVP), beiden statutair, en directeur Operations Allard de Witt Wijnen. 
 
...............................................................................
 
Achtergrondinformatie:
 
De basis voor Frigilunch N.V. is gelegd in 2009. Onder leiding van directeur Anthony Botelberge heeft Frigilunch zich ontwikkeld  tot een onderneming met krachtige positie in retail, scholen, horeca en thuismaaltijden in de sociale sector.
Bij Frigilunch N.V. werken ongeveer 150 medewerkers. Zie ook: www.frigilunch.com
 
Voor meer informatie:
Marfo +31 (0) 320 293800