Vierdaagse-maaltijd voor CWZ Nijmegen

De Vierdaagse van Nijmegen bestaat 100 jaar. Om dit jubileum extra luister bij te zetten, presenteert het Nijmeegse Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) zijn patiënten een speciale Vierdaagse-maaltijd. De maaltijd werd ontwikkeld door Chef Martin, de maaltijdenleverancier van het CWZ.

Pascal Jalhaij, de Executive Chef van Chef Martin, creëerde een Indiase rijstschotel met malse kipdij in een traditionele Biryanisaus. Het is een variant op een feestmaaltijd die traditioneel veel wordt geserveerd bij bijzondere gelegenheden. De vlag van de Vierdaagse wordt gesymboliseerd door het gebruik van twee kleuren rijst, oranje en groen. De maaltijd wordt geserveerd op een bord met cloche. Rond het bord is een sleeve aangebracht in de vorm en de kleuren van het Vierdaagse-kruisje. De maaltijd wordt aangeboden in de periode van juli tot eind 2016.

Huub de Pagter, Sales Manager Zorg van Chef Martin ziet de Vierdaagse-maaltijd als een typische exponent van wat Chef Martin voor zijn klanten wil betekenen: “Wij willen als maaltijdpartner veel meer doen dan alleen uitstekende maaltijden leveren. We zoeken onze toegevoegde waarde bijvoorbeeld ook in het meedenken over dit soort unieke concepten waarmee onze klanten zich kunnen onderscheiden.”