Een mooie extra service voor uw patiënt


Uw patiënt is net ontslagen uit het ziekenhuis maar (nog) niet in staat het dagelijks leven zomaar weer op te pakken? Dan biedt u als moderne instelling graag de nodige ondersteuning. Een belangrijk onderdeel daarvan is de warme maaltijd. 

Chef Martin biedt een groot en gevarieerd assortiment overheerlijke maaltijden die ideaal zijn voor dit soort situaties. Het aanbod kenmerkt zich door gemak. De maaltijden worden vriesvers geleverd en zijn dus veilig en lang houdbaar, en het opwarmen van zo’n maaltijd is kinderspel.

Bestelgemak
Over gemak gesproken: uw servicemedewerk(st)er  kan de maaltijden heel eenvoudig samen met uw patiënt uitzoeken en bestellen bij Albert Heijn, op ah.nl. Dat kan gewoon tegelijk met de andere boodschappen waaraan de patiënt behoefte heeft. De bestelling wordt direct de volgende dag thuisbezorgd; u heeft er geen omkijken naar.

Toegevoegde waarde
Met deze maaltijden zorgen Chef Martin en Albert Heijn er samen voor dat u als ziekenhuis een bijzondere toegevoegde waarde kunt bieden. En dat zonder dat uw medewerkers er zelf van alles voor moeten doen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over deze mooie extra service? Neem dan contact op met Huub de Pagter of Jolande de Wit, of bel ons op (0320) 293 800.